Horloge op licht

Met het SmileSolar horloge om je pols hoef je nooit meer een batterij te vervangen. Dit milieuvriendelijke horloge vertelt jou, door middel van een solar systeem, de tijd. Een volledig opgeladen SmileSolar heeft 3.5 maand geen licht meer nodig. Behalve dit handigheidje hebben deze horloges meerdere voordelen.


Een betaalbaar Solar Horloge

Met het prijskaartje van 39,99 euro dat aan de horloges hangt, brengt Quest en Quality het eerste betaalbare horloge met solar technologie uit. Voorheen werden alleen high-end solar horloges op de markt gebracht. De verkoopprijzen van deze horloges begonnen vaak pas vanaf 200 euro. Dit horloge van Q&Q is niet alleen betaalbaar, het opladen en onderhouden van de SmileSolar kan niet eenvoudiger.


Licht opnemende wijzerplaat van SmileSolar

Wanneer je het horloge voor de eerste keer gaat gebruiken, leg je hem op de vensterbank(of een andere zonnige plek) en hij is binnen no time opgeladen. De wijzerplaat van het horloge neemt namelijk licht op. De SmileSolar wordt niet alleen door natuurlijk licht opgeladen, maar ook kunstmatig licht zorgt ervoor dat het horloge niet leeg raakt. Doordat de wijzerplaat constant licht opslurpt, is de kans dat je zonder energie komt te staan erg klein. Behalve als je besluit 120 dagen in een donkere grot door te brengen. Dan heb je kans dat de SmileSolar een keer leeg raakt. De SmileSolar kan, wanneer die volledig opgeladen is, meer dan drie maanden zonder licht doortikken. Dit horloge heeft, behalve die ene keer dat je hem in de volle zon laat opladen, geen onderhoud nodig.


Milieuvriendelijk horloge

Het feit dat de SmileSolar volledig op licht functioneert, maakt hem een milieuvriendelijk horloge. Maar dat is niet het enige waardoor de SmileSolar een groene stempel krijgt. De materialen waar de horloges van zijn gemaakt, bestaan uit (gedeeltelijk) gerecyclede materialen. De band bestaat uit polyurethaanhars en de case is van ABS-Hars. Een ander leukigheidje: De case van 40x12.5 mm is waterdicht tot aan 50 meter diepte.


TABLE FOR TWO

Op onze wereld wonen zeven miljard mensen. Van deze zeven miljard mensen, zijn één miljard ondervoed terwijl een ander miljard last heeft van overgewicht. TABLE FOR TWO wil beide problemen onder de aandacht brengen en verhelpen. Meer dan 600 corporaties, universiteiten, restaurants en andere organisaties werken mee met het leveren van schoolmaaltijden aan kinderen in Afrika en Azië. TABLE FOR TWO heeft meer dan 50 miljoen gezonde maaltijden aan beide kanten van de “tafel” verzorgd. Aan de ene kant gezondere maaltijden en aan de andere kant voedzame schoolmaaltijden voor kinderen die ondervoed zijn.