Q&Q SmileSolar hype

120 landen gingen Nederland al voor, maar de SmileSolar horloges hebben de weg naar Nederland eindelijk weten te vinden. Met dragers als Katy Perry, Solange Knowles en verschillende Amerikaanse bloggers zijn deze horloges in het buitenland al een aardige hype. Het horloge verscheen in diverse tijdschriften en werd geplaatst op verscheidene blogs. Van Glamour Magazine, Grazia Daily, Fashionista tot Vogue.com.

Ingetogen en speelse SmileSolar horloges

De SmileSolar is in vijftien unieke uitvoeringen gemaakt. Zowel de uurwerken als de banden geven elk horloge een eigen karakter. Voor ieder individu is er een perfect horloge, dat was ook het doel van ontwerpster Tomoko Nakatsuka. Ze koos voor ingetogen, maar ook speelse kleuren zodat elk individu een keuze heeft. De volledig witte horloges hebben een serene uitstraling, terwijl de kleurrijke horloges en etnische printen juist een opgewekt gevoel creëren. De ontwerpster had een horloge voor ogen die net als alledaagse kleding, vertellen wie jij bent.

Onderdeel van je totale outfit

Alle vijftien SmileSolar horloges hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal een minimalistische uitstraling. Doordat ze zo’n minimalistisch ontwerp hebben, kunnen de horloges door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Het SmileSolar horloge kan een saaie outfit een kleurboost geven en juist helemaal afmaken. Hoe dan ook, het horloge wordt echt onderdeel van je totale outfit.

smilesolar
smile
smilesolar
young and free